El Museu de la Universitat d'Alacant té entre els seus principals objectius revaloritzar i impulsar-ne l'activitat, no solament com a espai expositiu consolidat que ja és, sinó com a espai polivalent de dinamització cultural de la comunitat universitària i de la societat en general.

D'acord amb aquesta línia d'actuació, les instal·lacions del MUA es converteixen en lloc per a desenvolupar tallers de música i dansa, concerts, teatre i fins i tot activitats de contingut acadèmic com seminaris, conferències i cursos de màster.

El MUA ha creat un nou punt d'informació cultural, el MIC, i també compta amb una biblioteca, en la qual es poden consultar catàlegs d'exposicions i publicacions especialitzades en art. I com a altres novetats, s'han dissenyat activitats culturals complementàries a les exposicions: conferències, tallers, cicles de cinema, concerts etc.

En definitiva, el MUA es perfila com a motor i dinamitzador cultural en un equilibri entre la formació de la comunitat universitària i la difusió cultural.

INESTABLOS BRAIN SESSION

// Performance

INESTABLOS BRAIN SESSION

PICADILLY & LIDÓ RICO
19.00h - Sala El CUB

Presentació vídeo "Encendre una espelma"

// Conferència

Presentació vídeo "Encendre una espelma"

2016.10.19 - 18.00h. Presentació vídeo "Encendre una espelma",
i breu ponència a càrrec de membres de la Comunitat Bahá'i d'Alacant.