El Museu de la Universitat d'Alacant té entre els seus principals objectius revaloritzar i impulsar-ne l'activitat, no solament com a espai expositiu consolidat que ja és, sinó com a espai polivalent de dinamització cultural de la comunitat universitària i de la societat en general.

D'acord amb aquesta línia d'actuació, les instal·lacions del MUA es converteixen en lloc per a desenvolupar tallers de música i dansa, concerts, teatre i fins i tot activitats de contingut acadèmic com seminaris, conferències i cursos de màster.

El MUA ha creat un nou punt d'informació cultural, el MIC, i també compta amb una biblioteca, en la qual es poden consultar catàlegs d'exposicions i publicacions especialitzades en art. I com a altres novetats, s'han dissenyat activitats culturals complementàries a les exposicions: conferències, tallers, cicles de cinema, concerts, etc.

En definitiva, el MUA es perfila com a motor i dinamitzador cultural en un equilibri entre la formació de la comunitat universitària i la difusió cultural.

Xarra-Taller d

// Taller

Xarra-Taller d'Origata

16/03/2018, de 17.00h. a 18.30h.
El taller serà impartit pels professors Sr. Nobuhiro Yamaguchi i Sra. Midori Yamaguchi, de l'ORIGATA DESIGN INSTITUTE
Inscripció gratuïta. Es requereix una inscripció prèvia. Places limitades a 30 persones

// Taula redona

22/03/2018, Sala Polivalent 17.00h
Intervenen: Dr. Raúl Fortes Guerrero (Universitat de Valencia) i Virginia Rodríguez Herrero (Universitat Cardenal Cisneros)

HOLY INTERIORS FOTOCOLLAGES, DE PEPE CALVO

// Taula redona

HOLY INTERIORS FOTOCOLLAGES, DE PEPE CALVO

15/12/2017, 19 h., Sala Polivalent
Participen: Miguel Cereceda, Enric Mira, Juan A.Roche Cárcel i Pepe Calvo