El Museu de la Universitat d'Alacant té entre els seus principals objectius revaloritzar i impulsar-ne l'activitat, no solament com a espai expositiu consolidat que ja és, sinó com a espai polivalent de dinamització cultural de la comunitat universitària i de la societat en general.

D'acord amb aquesta línia d'actuació, les instal·lacions del MUA es converteixen en lloc per a desenvolupar tallers de música i dansa, concerts, teatre i fins i tot activitats de contingut acadèmic com seminaris, conferències i cursos de màster.

El MUA ha creat un nou punt d'informació cultural, el MIC, i també compta amb una biblioteca, en la qual es poden consultar catàlegs d'exposicions i publicacions especialitzades en art. I com a altres novetats, s'han dissenyat activitats culturals complementàries a les exposicions: conferències, tallers, cicles de cinema, concerts etc.

En definitiva, el MUA es perfila com a motor i dinamitzador cultural en un equilibri entre la formació de la comunitat universitària i la difusió cultural.

HOLY INTERIORS FOTOCOLLAGES, DE PEPE CALVO

// Taula redona

HOLY INTERIORS FOTOCOLLAGES, DE PEPE CALVO

15/12/2017, 19 h., Sala Polivalent
Participen: Miguel Cereceda, Enric Mira, Juan A.Roche Cárcel i Pepe Calvo

Nit en blanc

// Celebració

Nit en blanc

21 h. La transición 13/20
Espectacle teatral per a comprendre el MUA i reflexionar sobre l’art contemporani.
(Cal inscripció prèvia)

22 h. HYPNOZE PROJECT / LATIN GROOVE JAZZ
Espectacle de fusió de jazz i flamenc en el qual el piano és substituït per instruments de percussió flamenca i llatina.