Inauguració de la programació de Diumenges al MUA.
Un espectacle performance d’humor on recrear una passarel·la, Passarel·la Sempere, de llums i geometries impossibles on desfilaran personatges artístics diversos amb la tendència que va marcar l’obra d’Eusebi Sempere en el seu estil més destacat.
Per a tots els públics. 30 places
Taller d’edició i narrativa fotogràfica.
En aquest taller descobrirem la importància de la narrativa en la creació fotogràfica contemporània. Farem una visita guiada a l’exposició «Rabasa. An imaginary map of a useless territory», que forma part de la mostra de les Residències de Creació i Investigació Artística, on descobrirem de la mà del seu autor la importància de l’edició, de l’ordre, de la disposició de les imatges per a poder crear sensacions, emetre missatges i proposar discursos. Veurem com dialoguen les imatges entre elles, i amb les mateixes fotografies de l’artista cada participant dissenyarà un petit “fotollibre” a manera de fanzín.
Participants: 25 persones a partir de 8 anys.
Taller d’estampació tèxtil al voltant de l’exposició Reversa.
Visita a l’exposició a càrrec de l’artista, en la qual es donaran algunes nocions sobre literatura i mitologia, es fomentarà el debat i la reflexió al voltant del gènere. A través de figures mitològiques i els seus significats en l’antiguitat i avui dia, (sirenes, bruixes, deesses…)
Posteriorment el públic assistent farà una creació artística inspirada en la reflexió anterior.
En el taller s’usaran tècniques variades de dibuix, collage i reproducció, per a aconseguir òptims resultats de tots els participants, independentment de l’edat d’aquests.
Participants: 25 persones a partir de 6 anys
Taller d’expressió gràfica amb màquines d’escriure.
Jugarem i investigarem amb les possibilitats gràfiques de les antigues màquines d’escriure, més enllà de l’escriptura, per a crear imatges, textos il·legibles i símbols.
Compondrem escriptures no textuals (còdexs) a través de la utilització de diferents materials, amb diferents grandàries i textures.
Participants: 20 persones a partir de 8 anys
Establint connexions i vincles amb l’entorn.
L’objectiu és reconèixer, a través de l’observació i l’exploració, les diferents capes del paisatge i també la relació de l’edifici del museu amb el seu entorn.
Una vegada acabem d’explorar, farem una composició a partir de les siluetes, formes, colors i textures percebudes.
Finalment, crearem una trama de connexions i vincles entre els diferents paisatges percebuts a través d’un laberint de paraules que donarà significat a les emocions i sensacions generades durant l’experiència.
El resultat final serà una instal·lació col·lectiva que narrarà el paper que fem com a habitants mentre recorrem l’espai entre un lloc i un altre.
Participants: 20 persones a partir de 5 anys
Sentir l’art a través del cos.
Inspirant-nos en el Museu i tot el seu art, ens acostarem a la pràctica de Ioga.
No faltaran els jocs, cançons i contes per a connectar en família!
Te’n vens d’aventura al museu?
Atenció açò és un pla per a famílies curioses i aventureres!
Participants: 25 persones a partir de 4 anys.
© 2020 MUA. Museu de la Universitat d'Alacant · Tots els drets reservats. · Info Legal · Contacte · +34 965 90 93 87
Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües · www.veu.ua.es