VISITA-TALLER LA LLUM DE SEMPERE

Curs: 2023/2024


Entre setembre i desembre de 2023 continuem celebrant els cent anys del naixement d’Eusebi Sempere, l’artista alacantí més destacat del segle XX. És per això que durant el primer quadrimestre del curs continuarà present l’exposició «La llum de Sempere. Centenari 1923-2023», en la qual s’han seleccionat vint-i-sis obres de l’artista d’Onil pertanyents a la nostra col·lecció.

La mostra proposa una immersió en la biografia i la trajectòria artística d’Eusebi Sempere a través d’un recorregut pels esdeveniments i les ciutats que van marcar la seua
vida.

L’activitat didàctica ens permetrà experimentar amb les possibilitats de l’art òptic i l’abstracció geomètrica, que combina línies, colors i llum amb temes com el paisatge, la geometria, la memòria o la literatura, tal com va fer Sempere en el seu moment.

Des de l’Àrea Didàctica del MUA programem les activitats adaptant els continguts a l’edat dels participants. En aquesta ocasió s’han plantejat dues activitats clarament diferenciades, una per a infantil i primer cicle de primària, i una altra de tercer de primària a segon de batxillerat.


Tornar

INFORMACIÓ

Concertar visites/activitats:
965 90 9517 / 965 90 9387
didactica.mua@ua.es