VISITA-TALLER LA LLUM DE SEMPERE

Curs: 2022/2023


El 3 d’abril de 1923 va nàixer a Onil Eusebi Sempere, l’artista alacantí més destacat del segle XX. És per això que, per a celebrar el centenari, el MUA ha programat per a aquest curs l’exposició “La llum de Sempere. Centenari 1923-2023”, en la qual s’han seleccionat 26 obres de l’artista onilenc que pertanyen a la nostra col·lecció. La mostra planteja una immersió en la biografia i la trajectòria artística d’Eusebi Sempere a través d’un recorregut pels esdeveniments i les ciutats que van marcar la seua vida.

La visita-taller té un enfocament eminentment participatiu, tant en l’explicació en sala, sempre dialogada, com en el taller pròpiament dit. L’activitat didàctica ens permetrà experimentar amb les possibilitats de l’art òptic i l’abstracció geomètrica, i conjuminar línies, colors i transparències amb temes com el paisatge, la geometria, la memòria o la literatura, tal com va fer Sempere en el seu moment.

Des de l’Àrea Didàctica del MUA programem les activitats i adaptem els continguts a l’edat dels participants. En aquesta ocasió, s’han plantejat dues activitats: una per a infantil i primer cicle de primària i altra de 3r de primària a 2n de batxillerat, amb materials i arguments clarament diferenciats.


Tornar

INFORMACIÓ

Concertar visites/activitats:
965 90 9517 / 965 90 9387
didactica.mua@ua.es