VISITA-TALLER CORPOGRAFIES

Curs: 2021/2022


El taller didàctic Corpografies comparteix títol i filosofia amb l’exposició «Corpografies. El cos en la col·lecció del MUA» present a la sala Arcadi Blasco del museu fins a juliol de 2022.

Per a una correcta adaptació dels continguts a l’edat dels participants, des de l’Àrea Didàctica del MUA hem programat dues activitats diferenciades, una per a alumnat d’infantil i primer cicle de primària i una altra de tercer de primària fins a segon de batxillerat.

Taller per a infantil i primer cicle de primària
Tant durant la visita a l’exposició, com abans de passar a l’aula de tallers, proposarem a l’alumnat tota una sèrie de jocs i accions relacionats amb la presa de consciència del nostre cos i l’expressió corporal de sensacions, sentiments i emocions. En el taller pròpiament dit treballarem l’expressió plàstica combinant estímuls sonors i expressió corporal.

Taller de tercer de primària a segon de batxillerat
La proposta per a aquesta franja d’edat consisteix a realitzar , després de la visita a l’exposició, una corpografia (una mena de cartografia del cos). Es tracta de crear un mapa de les emocions, en què mapa es genere mitjançant parts del cos humà i les emocions es transmeten a través del color.


Tornar

INFORMACIÓ


Visites dinamitzades/Tallers didàctics:
- Durada: entre 90 i 120 minuts
- Horari pendent de concretar
- Destinataris: escolars i grups organitzats
- Places: 30 (*)

Visites guiades:
- Durada: 60 minuts aprox.
- Horari pendent de concretar
- Destinataris: escolars i grups organitzats
- Places: 30 (*)

(*) Hi ha la possibilitat de fer dos grups i compaginar l’activitat al MUA amb un recorregut guiat pel campus universitari. En aquest cas, el temps es duplicarà.


Concertar visites/activitats:
965 90 9517 / 965 90 9387
didactica.mua@ua.es