Visita-taller: Paraules Visuals

Curs: 2018/2019


La visita-taller es relacionarà amb la nova exposició dels fons propis del MUA, “Paraules visuals. Art i literatura en la Col·lecció del MUA”. La col·lecció del museu universitari, integrada per més de 1.600 creacions contemporànies, es mostra periòdicament atenent qüestions tècniques, materials i sobretot temàtiques. Per a aquest curs 18/19, el criteri que ha guiat el nostre treball ha sigut cercar les relacions entre diverses expressions artístiques (pintures, fotografies, collages, escultures, etc.) i formes literàries que donen com resultat cal·ligrames, poesies visuals, fotopoemes, etc.

La mostra permetrà conèixer com els artistes contemporanis prenen com a fonts d’inspiració personatges, obres literàries o poemes: des del Quixot o Alícia al País de les Meravelles a poemes de Jorge Manrique, Sant Joan de la Creu, Federico García Lorca o Miguel Hernández.

Després de la visita a l’exposició, la proposta de taller consistirà en l’elaboració d’obres en què es conjuminaran elements narratius i plàstics en unes microescenografies creades a partir de dibuix, collage i elements tridimensionals. L’activitat variarà segons l’edat dels participants, i s’adaptaran els continguts als diferents nivells educatius.


Tornar

INFORMACIÓ


DADES PRÀCTIQUES
- Durada: entre 90 i 120 minuts
- Horari a concretar
- Destinataris: d’infantil a batxillerat i educació especial
- Dates: 16/10/18 - 10/05/19
- 30 alumnes per taller
- Gratuït


Concertar visites/activitats:
965 90 9517 / 965 90 9387
didactica.mua@ua.es