Visita taller: Color = Emoció

Curs: 2017/2018


La col·lecció del museu universitari, integrada per més de 1.600 creacions contemporànies, es mostra periòdicament atenent a criteris tècnics, materials i, sobretot, temàtics. La llar, el paisatge, l’art social o la destinació han sigut els eixos vertebradors de les últimes mostres. Enguany hem decidit que el color siga el protagonista.

La llum es reflecteix en els objectes i es torna en color, i es converteix en estímul sensorial i manifest de la riquesa del món que ens envolta. Els colors influeixen sobre l’ànima, d’ací la seua essencialitat com a mitjà artístic per a l’expressió formal i emocional. Més enllà del dibuix que dóna forma, el color té la capacitat de donar vida a l’element representat.

Després de la visita a l’exposició, la proposta de taller consistirà en l’elaboració de creacions plàstiques en què el color es convertirà en el vehicle per a l’expressió d’emocions i sentiments. L’activitat variarà segons l’edat dels participants i adaptarà els continguts als diferents nivells educatius.


Tornar

INFORMACIÓ


DADES PRÀCTIQUES
- Durada: entre 90 i 120 minuts
- Horari a concretar
- Destinataris: d’infantil a batxillerat i educació especial
- Dates: 02/10/17 - 11/05/18
- 30 alumnes per taller
- Gratuït


Concertar visites/activitats:
965 90 9517 / 965 90 9387
didactica.mua@ua.es