VisitaTaller Mulier, Mulieris

Curs: 2014/2015


Des del 2007, i entorn del Dia de la Dona (8 de Març), el Museu de la Universitat d'Alacant organitza la Convocatòria d'Arts Plàstiques Mulier, Mulieris,un certamen que, a través de la creació artística, s'ha convertit en espai de reflexió i debat per a abordar temes de gènere com la igualtat, la identitat, la visibilitat o les noves estructures socials i familiars.

VISITA GUIADA

La visita guiada a l'exposició serà una oportunitat per a presentar als alumnes l'obra d'homes i dones artistes que, a través de la pintura, la fotografia, el vídeo,l'escultura o la instal•lació, conreenun art compromès amb les qüestions de gènere.

El recorregut per la sala es plantejarà com una plataforma oberta de discussió en el qual s'aprofundirantemes vistos en la mostra, com la visibilització, la denúncia, l'homenatge i la recuperació de la memòria històrica de les dones, així com l'anàlisi del complex procés de transformació de la identitat femenina. Però també s’hi posarà l'èmfasi en les qüestions de gènere que més preocupen i concerneixen els alumnes i les alumnes que hi participen

TALLER DIDÀCTIC

L'activitat de taller s'ajustarà a les obres presents en l'exposició «IX Convocatòria d'Arts PlàstiquesMulier, Mulieris». L'elecció de les obres participants en l'exposició es farà al principi de gener de 2015, de manera que serà cap al final d'aquest mes quan quedarà totalment concretada la proposta d'activitat didàctica.


Tornar

INFORMACIÓ

DADES PRÀCTIQUES
Públic a què va dirigit:
alumnat de secundària i batxillerat
Durada del taller: 2 h 30 m.
Nombre max participants: 35
del 23/03/15 al 22/05/15


Concertar visites/activitats:
965 90 9517 / 965 90 9387
didactica.mua@ua.es