Visita-taller, Posa't en la meua pell

Curs: 2012/2013


D'octubre de 2012 a gener de 2013

«Posa't en la meua pell» és el títol de l'exposició de la col•lecció del MUA per al curs 12/13. Per a aquesta mostra s'han seleccionat obres de 18 artistes que, a través de la fotografia, la pintura, l'escultura, el gravat o el vídeo, proposen una reflexió entorn de temes com la identitat, la infància robada, l'exclusió social, la violència de gènere o la tirania de la bellesa. En definitiva, «Posa't en la meua pell» és una invitació a posar-nos en el lloc de l'altre, a mirar la realitat, o les realitats, des d'un punt de vista diferent i replantejar-nos les nostres conviccions.

Per això, el taller didàctic d'enguany es planteja com un joc de rol en què els alumnes han de posar-se en la pell dels molts infants i joves del món que viuen en la misèria, que a penes tenen res, però que disposen de la seua imaginació per a anar tirar endavant.

L'activitat consisteix a dissenyar i fabricar joguets, però només utilitzant materials reciclats i objectes trobats. Nines, cotxes, instruments musicals, jocs de taula, etc.
Si es pot imaginar, es pot fer.

Durada: 3 hores
Horari: de dilluns a divendres entre les 9.30 i les 14.00
Destinataris: des de segon cicle de primària fins a batxillerat
Nombre màxim d'alumnes: 35


Tornar

INFORMACIÓ

Concertar visites/activitats:
965 90 9517 / 965 90 9387
didactica.mua@ua.es

Morbidez, 1996
Rafael Navarro

Alumnes durant el taller.