Taller, Fotografia d'autor en la col·lecció del MUA

Curs: 2008/2009


Del 2 de març 2009 al 15 de maig 2009

Amb motiu de la renovació de la col·lecció permanent del MUA, en aquesta ocasió dedicada a la fotografia d'autor, l'Àrea Didàctica del museu ha dissenyat el taller Fotografia d'autor en la col·lecció del MUA. L'objectiu és fer prendre consciència als alumnes de la presència de la fotografia en el nostre entorn més proper i de com aquesta pot ser utilitzada per a crear una obra plàstica carregada d'emocions.

El recorregut per l'exposició “Fotografia d'autor en la col·lecció del MUA”permetrà als alumnes familiaritzar-se amb el llenguatge fotogràfic i amb els elements que constitueixen la força expressiva d'una imatge. A continuació, en la fase de taller, els participants experimentaran amb imatges a partir de la selecció de fotografies de revistes per a la creació d'un collage.

Metodologia

El taller s'inicia amb una visita a l'exposició “Fotografia d’autor en la col·lecció del MUA”. A partir de l'observació, el diàleg i la reflexió, els alumnes aniran descobrint les possibilitats creatives i expressives de la imatge fotogràfica. Es posarà l'accent en els aspectes formals i afectius vinculats a la imatge fotogràfica amb la finalitat de crear els estímuls adequats per al desenvolupament del treball en el taller.

En la part creativa del taller, els alumnes treballaran de manera individual. L'activitat consistirà a plasmar una sensació o un sentiment a partir dels materials proposats.

Dirigit a alumnes de primària
Horari: de 10:00 a 12:00 h.


Tornar

INFORMACIÓ

Concertar visites/activitats:
965 90 9517 / 965 90 9387
didactica.mua@ua.es