// 11.05.2018 - 21.07.2018 / Sala CUB

EAC 2018. XVIII CONCURS TROBADES D’ART CONTEMPORANI

MARTA AGUIRRE. ROBERTO AGUIRREZABALA. RAQUEL ALGABA. LORENA AMORÓS. MIGUEL BAÑULS. PABLO BELLOT. KATERYNA BOROVSCHI. MARÍA CASTELLANOS & ALBERTO VALVERDE. DEALBACETE. PALOMA DE LA CRUZ. FAUSer. MIQUEL GARCÍA. GINESTAR. MARLA JACARILLA. CARMEN JIMÉNEZ. LAMANOROBADA. MARTÍN LÓPEZ LAM. ESTHER PIZARRO. ANA RIAÑO. CLAUDIA RIPOLL. Sal y Sol. RAMÓN SÁNCHEZ RESALT. SN (Begonya García / Alfonso Fernández). JUAN ZURITA


La Universitat d’Alacant i l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert presenten, a la sala El Cub del Museu de la Universitat d’Alacant, el XVIII Concurs Trobades d’Art Contemporani. Una fructífera col·laboració entre institucions que, des de l’any 2004, aposta pel suport i la difusió de les arts visuals i dels creadors i creadores d’aquestes.

Com en anys anteriors, la qualitat dels projectes seleccionats per a la mostra evidencia l’estat excel·lent en què es troba el panorama artístic. A través d’una àmplia varietat de llenguatges –fotografia, pintura, escultura, dibuix, gravat i vídeo–, es tracten temes de caràcter social juntament amb d’altres enfocaments més personals, però sempre des d’un posicionament reflexiu i crític. D’aquesta manera, podem trobar tant reflexions sobre els moviments migratoris, el feminisme, les relacions de l’home amb la naturalesa, com relacionades amb referències autobiogràfiques.

Confiem en que aquesta nova edició de les Trobades d’Art Contemporani tinga una acceptació igual o més gran que edicions anteriors, i arribe no solament a un ampli sector de la comunitat universitària, sinó també –i molt especialment–, a tota la ciutadania. Els convide al Museu de la Universitat d’Alacant, un espai per a la creació, la reflexió i el gaudi.

Tornar