// 17.06.2017 - 24.06.2017 / Sala AUDITORI MUA

17é CONCURS TALLERS DIDÀCTICS MUA


Al febrer de l’any 2000 va nàixer l’àrea didàctica del MUA i, des del principi, vam saber que la millor eina de què disposàvem per a acostar i fer comprensible la creació contemporània als visitants més joves, així com per a sensibilitzar-los sobre el tema, era a través dels tallers didàctics. Vam entendre que la nostra principal aportació als alumnes no havia de consistir a ensenyar-los a realitzar art sinó a estimular la seua reflexió i pensament crític, per a després oferir-los els instruments necessaris que els serviren per a expressar les idees, les emocions i els sentiments a través de la plàstica. En definitiva, vam considerar que la creació artística no tenia com a finalitat última l’elaboració d’una obra d’art; per a nosaltres era més important l’experiència vital que sorgia durant el procés de creació de l’obra.

Durant el curs 16/17 hem renovat el nostre compromís amb aquesta filosofia de treball a través de quatre propostes de tallers didàctics: El color de les aromes, de l’octubre al desembre de 2016; Les vidrieres d’Arcadi Blasco, del febrer al maig de 2017; Destins, de l’octubre de 2016 al maig de 2017; i mulier, mulieris, del març al maig de 2017.

El nombre total de participants en aquests quatre tallers ha sigut de 3.292, amb 108 alumnes seleccionats i premiats en el 17è Concurs de Tallers Didàctics MUA.

Tornar