// 06.07.2016 - 24.07.2016 / Sala CUB

10th Healthy Housing Awards


El pròxim 6 de Juliol de 2016 es lliuren els 10th Healthy Housing Awards en el MUA a les 18h. En aquests premis participaren les universitats Robert Gordon University Aberdeen, Hogeschool van Amsterdan, Copenhagen school of design and Technology, Beuth Hochschule für Technik Berlin i la Universitat d'Alacant.

El lliurament de premis cada any és el resultat de tallers internacionals d'arquitectura entre diferents universitats europees que promou un nou enfocament dins del món de l'ensenyament. El concepte de sostenibilitat, emmarcat habitualment per la disponibilitat de recursos i l'impacte mediambiental, s'expandeix ací per a orientar els processos de disseny constructius a la millora de la qualitat de vida de les persones dins dels habitatges. Una cerca que se centra a dissenyar espais saludables i per tant, edificis saludables amb l'ajuda d'eines BIM.

La Càtedra Marjal Healthy, creada en 2013, és el marc en el qual s'inscriu l'interès comú de totes les universitats participants per desenvolupar noves formes d'ensenyament i recerca. Augmentant amb cada edició el nombre d'universitats que participen.

Els tallers tenen com a objectiu que els estudiants milloren les seues oportunitats d'ocupació en el seu futur professional. Una oportunitat per a l'intercanvi de bones pràctiques en l'ensenyament superior per a desenvolupar i adaptar els plans d'estudis d'Arquitectura i Arquitectura Tècnica, mentre es millora la mobilitat tant d'estudiants com a professors i es crea un projecte docent a escala europea.

Tornar