// 29.06.2016 - 24.07.2016 / Sala POLIVALENT

Primera ola

Laura Soler Mengual, Carolina Diego, José Luis Mora Rozalén, Rosa Sala Máñez, Juanjo López Lozano, Andrés Lacontra, Tomás Hernández Cegarra, Víctor Pérez Sainz, Paco Candela Rodríguez, Pedro Ponce Navarro


La fotografia en la seua expressió més contemporània requereix un estudi cada vegada més profund de la relació entre l'artista i la seua obra.

En aquest sentit, i a través de la imatge fotogràfica, es manifesta l'estreta relació existent entre la identitat pròpia de l'autor i el món que ho envolta. D'aquesta manera, i en una relació entre l'entorn públic-privat, es desenvolupen una infinitat d'intencions personals que discorren per camins estrets. Camins en els quals podem trobar diferents formes d'entendre la fotografia contemporània, ja siga en el seu caràcter més narratiu, conceptual o en la dissolució del valor propi de la imatge.

En aquesta primera mostra de la primera ona dels alumnes del Màster photoalicante s'exhibeixen els resultats obtinguts d'un any de treball dedicat al projecte d'autor.

Tornar