// 16.06.2016 - 26.06.2016 / Sala CUB

CONCURSO ALICANTE COTA CERO / CONCURSO ASCER _UA

Alumnos de Acondicionamiento y Servicios 3. Departamento de Construcciones Arquitectónicas. / Alumnos de Acondicionamiento y Servicios 3. Departamento de Construcciones Arquitectónicas


Del 15 al 26 de juny s'exposaran en l'espai Cool del Museu de la Universitat d'Alacant (al fons de la Sala CUB) una mostra dels treballs presentats pels alumnes de l'assignatura Condicionament i Serveis 3 deº 4 curs d'Arquitectura, on els alumnes desenvolupen el concurs “Arquitectura, Energia i Medi ambient” aplicant els coneixements adquirits en l'assignatura sobre disseny d'arquitectura saludable. Enguany, el títol del concurs es "Alacant Cota Cero"

Dins d'aqueix mateix treball, els alumnes incorporen l'aplicació dels materials ceràmics com a part del Taller Ceràmic, gràcies al Conveni ASCER (ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE FABRICANTS DE TAULELLS I PAVIMENTS CERÀMICS) - Universitat d'Alacant, creant un segon concurs en paral·lel a l'anterior.

Dimecresque ve dia 15de juny es realitzarà el jury de tots dos concursos "Arquitectura, Energia i Medi ambient", i "Ceràmica i Arquitectura". Comptarem amb els arquitectes Juan José Sendra i Javier García-Solera. Tots dos impartiran també una conferència de la qual us adjuntem la informació.

Tornar