// 16.06.2015 - 03.07.2015 / Sala CUB

Exposició del concurs Arquitectura, Energia i Medi Ambient i Premis Càtedra Ceràmica-Taller Ceràmic de la UA


Exposició del concurs Arquitectura, Energia i Medi Ambient

Aquesta exposició és una mostra dels treballs presentats pels alumnes de l'assignatura Condicionament i Serveis III de quart curs d'Arquitectura, en què els alumnes participen en el concurs Arquitectura, Energia i Medi Ambient aplicant els coneixements adquirits en l'assignatura sobre disseny d'arquitectura saludable. El concurs es convoca en el marc dels congressos internacionals Sustainable City 2016 i Eco-Architecture 2016, organitzats pel Departament de Construccions Arquitectòniques i que se celebraran a la ciutat d'Alacant el juliol del 2016.

Els treballs són propostes de transformació mediambiental de la ciutat i els seus edificis elaborades per equips pluridisciplinaris de treball, integrats per tres estudiants universitaris coordinats per professors del Departament de Construccions Arquitectòniques i amb la participació d'altres departaments com el d'Edificació i Urbanisme i el de Projectes: Víctor Echarri Iribarren, José Amorós Gómez, José Ramón Navarro Vera, Ángel Benigne González Avilés, Miguel Mesa del Castillo Clavel. Els comissaris de l'exposició són Víctor Echarri Iribarren i Antonio Galiano Garrigós.

Premis Càtedra Ceràmica-Taller Ceràmic de la Universitat d'Alacant

En aquesta mostra dels treballs realitzats pels alumnes del Taller Ceràmic de la Universitat d'Alacant, dins del conveni ASCER-UA, s’inclouen els candidats als Premis Càtedra Ceràmica. En la present edició del curs 2014/15, la temàtica desenvolupada implicava l'aplicació ceràmica dins del concurs de propostes per a la transformació mediambiental de la ciutat Arquitectura, Energia i Medi Ambient. S'han intentat plantejar solucions d'innovació en l'ús de la ceràmica tant en rehabilitació d'edificis com en intervencions en la ciutat i l'edificació, sempre des d’una òptica de sostenibilitat. Hi han participat alumnes de l'assignatura Condicionament i Serveis III de quart curs d'Arquitectura, els quals han desenvolupat propostes en grups de treball de tres alumnes.

Els comissaris de l'exposició són els professors del Departament de Construccions Arquitectòniques Víctor Echarri Iribarren i Àngel Benigne González Avilés, quer han intervingut en la tutorització dels treballs de ceràmica.

Tornar