// 23.09.2013 - 28.09.2013 / Sala CUB

RETROCONSOLES ALACANT 2013


Una videoconsola és un dispositiu electrònic, destinat a l'entreteniment a la llar, que executa jocs electrònics. En el cas de les consoles d'últimes generacions, s'han transformat en productes multimèdia en els quals, a més de jugar, es pot escoltar música, veure pel•lícules o navegar per Internet.

L'exposició «Retroconsoles» es concep com un recorregut pels 41 anys d'història de les videoconsoles. El propòsit és mostrar l'evolució del sector a través de les vuit generacions de consoles que s'han succeït des de la dècada dels 70 fins a l'actualitat

En la mostra hi haurà des de la primera videoconsola de la història, Magnavox Odyssey, del 1972, passant per les primeres consoles de marca mítiques com Nintendo, Sega, Atari, etc. fins a arribar a les d'última generació.

A més de les consoles de sobretaula s'exhibiran videoconsoles portàtils i tota mena d'accessoris per a les consoles, i també una petita mostra d'ordinadors domèstics com Spectrum, Amstrad, Commodore, etc., que al principi de la dècada dels 80 van tenir una gran popularitat al nostre país.

L'exposició es completarà amb una zona de joc lliure, en la qual podrem gaudir, jugant, de diverses videoconsoles de diferents generacions.

Tornar