// 05.06.2013 - 12.06.2013 / Sala CUB

TRÀILERS + PUBLICITAT SOCIAL


Treballs impresos i audiovisuals dels alumnes de Publicitat i Relacions Públiques.

Amb el compromís d’exposar en el MUA els treballs de l’alumnat de Publicitat i Relacions Públiques, ens complau compartir amb els visitants el resultat de les activitats i els debats mantinguts a l’aula. La intenció del treball acadèmic és que cada alumne, a través de la reflexió i l’observació, puga concretar de la manera més personal la seua visió de la realitat i la seua intenció de contribuir al creixement cultural. D’aquesta manera podrà aportar un canvi positiu mitjançant la comunicació per textos i imatges.

Per segon any, hem continuat amb el projecte de publicar “en el carrer”, en diferents suports de mitjà i gran format de la ciutat d’Alacant, els treballs gràfics de publicitat de conscienciació social elaborats, en aquest cas, entorn dels xiquets: els subjectes més febles de la societat i els dipositaris dels valors que els adults d’avui poden transmetre per al futur. Es mostren també les publicacions editades pels alumnes en el marc de la mateixa assignatura.

A aquesta exposició s'acompanya la projecció dels treballs d'una altra assignatura: anuncis publicitaris alternatius sobre cinema (tràilers), editats lliurement sobre dues pel·lícules escollides pels mateixos alumnes: Pulp fiction i Trainspotting, dues obres d’especial enginy realitzades per dos grans autors dels noranta: Quentin Tarantino i Danny Boyle.

Esperem que a més de poder gaudir dels treballs exposats, els observadors pugueu aconseguir aportar alguna idea per contribuir al fet que aquests projecte prosperin o aconsegueixin noves dimensions.

Interactua amb l'exposició mitjançant twitter amb #maletindepulpfiction

Tornar