// 01.10.2012 - 26.01.2013 / Sala SEMPERE

POSA’T EN LA MEUA PELL. Col·lecció MUA

Rafa Arjones, José Manuel Carratalá, Cristina De Middel, Antonio Fernández Alvira, Patricia Gómez, Francisco Guillén, Laila Hotait, Päivi Koskinen, Guillermo Llobet, Sandra March, Asta Masiulyte, María María Acha, Ana Maya, Antoni Miró, Juan Carlos Nadal, Rafael Navarro, Ibarí Ortega, Salvi Vivancos.


El Museu de la Universitat d’Alacant té entre els seus principals objectius estudiar i difondre els fons artístics integrats en la seua col·lecció. És per això que els últims set anys, durant cada curs acadèmic, s’ha dut a terme una exposició en la qual es reinterpreta la col·lecció des de criteris temàtics, materials, tècnics o pedagògics.

Per a la proposta expositiva del curs 2012-2013 hem seleccionat obres de 18 artistes que, mitjançant la fotografia, la pintura, l’escultura, el gravat o el vídeo, proposen una reflexió entorn de temes com la identitat, la infància robada, l’exclusió social, la violència de gènere o la tirania de la bellesa.

En definitiva, «Posa’t en la meua pell» és una invitació a posar-nos en el lloc de l’altre, a mirar la realitat, o les realitats, des d’un punt de vista diferent i replantejar-nos les nostres conviccions.

Artistes: Rafa Arjones, José Manuel Carratalá, Cristina De Middel, Antonio Fernández Alvira, Patricia Gómez, Francisco Guillén, Laila Hotait, Päivi Koskinen, Guillermo Llobet, Sandra March, Asta Masiulyte, María María Acha, Ana Maya, Antoni Miró, Juan Carlos Nadal, Rafael Navarro, Ibarí Ortega i Salvi Vivancos.

Tornar