// 02.10.2012 - 16.11.2012 / Sala SEMPERE

Com veus la ciència?


L’exposició "Com veus la ciència?" es compon d’una selecció d’imatges presentades a les diferents edicions del concurs de fotografia que organitza cada any la Xarxa d’Universitats Valencianes per al foment de la R+D+I (RUVID), juntament amb les set universitats de la Comunitat. El visitant ho trobarà imatges fetes amb càmeres de lents convencionals així com també altres preses amb instrumentació científica com ara rajos X o microscopis. Les imatges destaquen per la originalitat i impacte visual, dificultat tècnica i qualitat artística.

RUVID convoca aquest concurs amb l’objectiu d’estimular la reflexió del públic en general sobre la ciència i la tecnologia a través de la fotografia. Cada any, fotògrafs aficionats i professionals descobreixen noves formes de mostrar la ciència, des de les meravelles creades per la naturalesa a les dissenyades per l’home, incloent-hi els insectes més petits i les grans obres d’enginyeria. Així mateix, gràcies als microscopis, els participants capten les capritxoses formes i colors que adopten els minerals, els bacteris o els virus.

Fins al 19 de novembre de 2012 està obert el termini per a la presentació de fotografies a la sisena edició d’aquest certamen. Qualsevol persona pot participar-hi a través de la web www.ruvid.org/comoveslaciencia i presentar fins a tres obres per categoria.

Tornar