// 28.09.2009 - 21.11.2009 / Sala NAIAS

SIBIU. Jove des de 1191. Exposició col·lectiva de fotografia

Marcel Baciu, Dumitru Budrala, Viorel Frangulea, Stefan Jammer, Dragos Lumpan, Victor Oancea y Lucky Sandulescu


La ciutat romanesa de Sibiu va ser designada el 27 de maig de 2004 pel Consell de Ministres de Cultura de la Unió Europea, juntament amb Luxemburg, com a Capital Cultural Europea (CCE) per a 2007.

Un dels principals arguments per a aquesta designació va ser la col•laboració estreta amb Luxemburg en l’organització del programa cultural de 2007, la coordinació dels esdeveniments entre les dues ciutats i els múltiples acords i programes de col·laboració europea desenvolupats per Sibiu amb altres ciutats com Landshut, Rennes, Klagenfurt i Deventer.

La proposta escollida per Sibiu/Hermannstadt per al Programa Sibiu 2007 va ser presentar el perfil multicultural d’aquesta ciutat amb vuit segles d’antiguitat, sota el lema: “Ciutat de la cultura. Ciutat de les cultures”

“Sibiu. Jove des de 1191” és una exposició en què participen set fotògrafs romanesos. Cadascun d’ells ens aporta la seua pròpia visió sobre Sibiu, una ciutat sempre sorprenent. Des de sempre clàssica i moderna, jove i aclaparadora, misteriosa i plena de vida, imponent i delicada. Des de sempre un lloc de trobada de les cultures, una ciutat de la cultura.

Els artistes presents en la mostra són:
Marcel Baciu
Dumitru Budrala
Viorel Frangulea
Stefan Jammer
Dragos Lumpan
Victor Oancea
Lucky Sandulescu

Tornar