// 02.07.2003 - 06.09.2003 / Sala SEMPERE

Dos cultures, un diàleg

Kerstin Abraham, Arcadio Blasco, Claudi Casanovas, Caxigueiro, Charo Cimas, Michael Cleff, Gerhard Hahn, Alberto Hernández, Marisa Herrón, Ángel Garraza, Doris Kaiser, Enrique Mestre, Gertraud Möhwald, Ulrike Mole, Rafael Pérez, Gabriele Pütz y Renée


El MUA, amb l'aval del Ministeri de Cultura, Educació i Esport, exhibix la mostra d'art espanyol i alemany Dos cultures, un diàleg. 2 Kulturen, eet Dialog. Creada per iniciativa del Museu Nacional de Ceràmica de València, l'exposició està conformada per un total de 118 obres de 18 artistes contemporanis espanyols i alemanys. Estos autors, nou de cada país, mostren el seu treball estructurat en nou diàlegs, lo que permet trobar punts comuns i, al mateix temps, observar matisos diferenciats que tenen a vore amb la riquesa cultural entre dos pobles veïns d'una mateixa Europa. El diàleg suposa un element de comparació, de trobada i discussió que acosta a l'espectador tant a les obres com a les persones. La plàstica contemporània ceràmica, que compta amb uns cinquanta anys d'existència, està en un moment crucial del seu desenrotllament.

Esta exposició descobrix les possibilitats expressives d'este material nou en l'art davall la perspectiva dels dos països, i a través dels artistes elegits per la comissària i crítica d'art Carmen González Borrás.

Tornar