// 30.09.2020 - 01.11.2020 / Sala POLIVALENT

Retrats. Antológica

José Cerezo


El Museu de la Universitat d’Alacant presenta l’exposició Retrats. Antológica de l’artista alacantí José Cerezo; a través d’una trentena d’obres, principalment pintures, aquarel·les i dibuixos, la mostra ofereix un recorregut per la trajectòria artística d’aquest pintor autodidacta que ha dedicat la seua vida a l’art com a artista i com a docent.

L’obra de José Cerezo destaca pel realisme dels dibuixos, pel tractament de la llum i el color en les pintures i per la fidelitat al detall. Artista en evolució contínua, sol treballar en diversos projectes d’investigació al mateix temps. Alguns d’aquests treballs se centren en la recuperació de l’arquitectura i de les tradicions rurals amb la intenció de sensibilitzar l’espectador sobre la protecció del patrimoni local. En aquesta línia mereix destacar per la vinculació que té amb la Universitat d’Alacant, el treball que va fer fa uns anys sobre la canyada real.

Aquesta exposició arreplega una selecció de retrats que destaquen per la naturalitat i la frescor, i es completa amb una sèrie de dibuixos d’arquitectura rural de la província d’Alacant amb els quals reivindica la tradició i la memòria. En definitiva, es tracta d’una oportunitat única per a acostar-se a aquest creador i a la seua obra, que espere que gaudiu.

Tornar

// PUBLICACIONS