// 15.03.2019 - 13.07.2019 / Sala SEMPERE

PLURI-IDENTITATS

Colectivo OZ (Zarva Barroso - Olga Parra), Rebeka Elizegi, Rosa García, Francisco Holgado, Andy López, Sergio Luna, Miriam Martínez Abellán, /javi Moreno, J.F. Navarro, O.R.G.I.A, Sahakyan&Carpena, Pablo Sandoval, Manuel Antonio Velandia, Mª José Zanón


El Museu de la Universitat d’Alacant (MUA) presenta la primera Convocatòria Biennal d’Arts Visuals PLURI-IDENTITATS, una iniciativa del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües en col·laboració amb el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat. Aquesta convocatòria naix amb la voluntat de ser un espai per a la creació artística contemporània en el qual es plantegen qüestions vinculades amb la identitat de gènere, la diversitat sexual, l’expressió de gènere o l’orientació afectivosexual.

En aquesta primera edició s’han presentat vint-i-dos projectes, que destaquen per la diversitat temàtica i tècnica, dels quals un jurat especialitzat ha seleccionat catorze propostes. El MUA, per tant, es torna a convertir en un espai en què la fotografia, la pintura, el dibuix, el collage, el vídeo, el grafit i l’escultura dialoguen per a enderrocar estereotips i impulsar el valor de la pluralitat.

Les persones i els col·lectius que participen en l’exposició són Col·lectiu OZ, Rebeka Elizegi, Rosa García, Francisco Folgat, Andy López, Sergio Luna, Míriam Martínez Abellán, Javi Moreno, J.F. Navarro, O.R.G.I.A, Sahakyan&Carpena, Pablo Sandoval, Manuel Antonio Velandia i María José Zanón. Les obres es podran veure a la Sala Sempere del Museu.

PLURI-IDENTITATS ens acosta a altres veus i a una altra manera d’entendre la realitat, i a reflexionar sobre conceptes com la diversitat, el respecte i la llibertat. Solament així aconseguirem una societat més justa, inclusiva i igualitària.

Tornar