// 27.03.2012 - 15.09.2012 / Sala SEMPERE

mulier, mulieris 2012

María María Acha-Kustcher, Almudena Armenta, Eugenia Blanco, Laura Boj, Carmelo Brustia, Reyes Caballero, Ro Caminal, Penélope Castaños, colectivo La Ignorancia (Ana Cembrero/Jorge Piquer), Regina Degiorgis, Helena Delgado, Yolanda Domínguez, Verónica Fieiras, Susana Guerrero, Roberto Lacalle, Luis Molinero, Mª Victoria Muñoz Gallego, Francis Naranjo, Laura Piñeiro, Arántzazu Ros Soriano, Eva M. Santos, Noemi Sjöberg, Maíra Soares y Laura Torres Gandía.


VI CONVOCATÒRIA MULIER, MULIERIS 2012
La creació artística posada al servei de la llibertat, la participació i la transformació social es converteix en una de les màximes aspiracions que encoratja aquesta convocatòria.

Mulier, Mulieris, que s’emmarca dins dels actes de celebració del Dia Internacional de les Dones, aposta per la pluralitat. Està oberta a creadors de qualsevol sexe, edat i nacionalitat que, a través de la utilització de diversos mitjans expressius, aborden temàtiques entorn de les dones.

La voluntat del MUA és conformar una plataforma per a interpretar, reflexionar, qüestionar i modificar determinades realitats que afecten al gènere femení. Una oportunitat per a la producció de nous significats i el descobriment de formes diferents de veure i de construir el món.

Els artistes seleccionats són: María María Acha, Almudena Armenta Deu, Eugenia Blanco, Laura Boj, Carmelo Brustia, Reyes Caballero, Ro Caminal, Penélope Castaños, Ana Cembrero/Jorge Piquer, Regina Degiorgis, Helena Delgado, Yolanda Domínguez, Verónica Fieiras, Susana Guerrero, Roberto Lacalle, Luis Molinero, Marta V. Muñoz Gallego, Francis Naranjo, Laura Piñeiro, Arántzazu Ros Soriano, Eva M. Santos, Noemi Sjöberg, Maíra Soares y Laura Torres Gandía.

Tornar

// PUBLICACIONS