// 15.05.2006 - 23.06.2006 / Sala ALTAMIRA

SEUS, 10 ANYS DE FORMACIÓ, DOCÈNCIA I CULTURA


La present exposició recull la història i els projectes de les nou seus amb que conta la Universitat d`Alacant.

L`acte contarà amb la presència d`alcaldes i regidors de l`àrea de cultura de totes les localitats que la Universitat té instal·lada una seu, ja que gràcies al seu suport s`ha pogut aconseguir reunir una mostra de caràcter etnográfico que servirà per a presentar una síntesi de les principals riqueses culturals de cadascuna de les poblacions representades.

Cada seu exposarà allò que consideri més representatiu del seu municipi, amb peces de gran importància, com exemple, una còpia del Tresor de Villena.

La Universitat d`Alacant té obertes seus en la ciutat d`Alacant, a Oriola, Cocentaina, Benissa, Biar, Xixona, Villena, La Nucia i a Cuba.

La mostra es complementa amb grans panells on es presenten els edificis nobles on s`assenten aquests centres d`extensió cultural, la seva programació i projectes.

El Secretariat de Cultura del Vicerectorat d´Extensió Universitària també durà a l`exposició els seus grups estables i tallers.

La commemoració dels deu anys de la creació d`aquesta idea innovadora es completarà amb la celebració d`una Jornada de Portes Obertes que tindrà lloc el diumenge, dia 4 de juny, en la qual s`espera que els ciutadans alacantins visitin el campus, el MUA i participin en les activitats programades.

Tornar