// 22.11.2005 - 22.11.2006 / Sala SEMPERE

COL·LECCIÓ MUA. Obra sobre paper

José Gutiérrez Solana, Joan Miró, Pablo R. Picasso, Amadeo Gabino, Eduardo Chillida, Manuel H. Mompó, Francisco Farreras, Salvador Victoria y Agustín Ibarrola


S'inaugura un nou espai expositiu, amb caràcter permanent, al MUA. Es tracta d'una nova sala que estarà dedicada a les col·leccions del Museu, amb el propòsit de donar a conèixer el patrimoni artístic. Són aquestes unes col·leccions adquirides en uns casos i en altres fruit de les generoses donacions dels artistes que han realitzat exposicions en aquest espai cultural universitari. Aquesta primera mostra es compon d'un total de vint obres sobre paper, estructurades en tres eixos marcats per artistes seleccionats.

El recorregut s'inicia amb obres de José Gutiérrez Solana, Joan Miró i Pablo Picasso, figures destacades de l'art que van jugar un important paper en el primer terç del segle XX, per a continuar amb els treballs d’Amadeo Gabino, Eduardo Chillida, Manuel H. Mompó, Francisco Farreras, Salvador Victoria i Agustín Ibarrola, artistes d'una mateixa generació, que desenvolupen la seua carrera a partir de la segona meitat de segle XX, amb un llenguatge i uns mitjans d'expressió creativa molt personals.

Tornar