El Museu de la Universitat d'Alacant (MUA) se situa dins del Campus de la Universitat d'Alacant, a Sant Vicent del Raspeig (Alacant).

L'aeroport més proper a la Universitat d'Alacant és l'aeroport internacional de l’Altet, amb enllaços des de les principals ciutats europees; altres aeroports propers són els de València (Manises), Madrid (Barajas) o Barcelona (el Prat). Per a més informació sobre els vols fins a Alacant podeu contactar amb AENA (http://www.aena.es).

La ciutat d'Alacant té estació de ferrocarril (Alacant-Terminal), que enllaça amb la xarxa de RENFE. D'altra banda, la ciutat està fent una aposta important pel tramvia, transport que s’està estenent cada vegada més per tota l'àrea metropolitana.

La línia C-3 de rodalia de Renfe, que enllaça Alacant amb la població de Sant Vicent del Raspeig, té un Baixador a la zona d'expansió del Campus de la UA (a uns 600 metres aproximadament de l'actual Campus).

Les línies d’autobusos, tant urbanes com interurbanes, hi tenen pas de manera regular o bé són línies dedicades exclusivament al transport cap a la Universitat. En aquest cas, normalment, només presten servei en períodes lectius.

La Universitat d'Alacant, per estar ubicada al costat de l'autovia A-7, té una bona accessibilitat per carretera des de la mateixa ciutat d'Alacant i des d'altres localitats.

Des del mes de juny de 2007, està en marxa el servei BICISANVI, un sistema automatitzat de préstec gratuït de bicicletes promogut per l'Agència Valenciana de l'Energia i l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig.

MUA, Museu de la Universitat d'Alacant
Campus de la Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig. Alacant. Espanya

ENTRADA LLIURE

Dilluns/divendres: 09.00-20.00h
Dissabtes: 10.00-14.00h
Diumenges: 10.00-14.00h

Visites guiades i grups:
didactica.mua@ua.es
(+34) 965 909 517

Informació:
Telèfon: (+34) 965 909 387
Fax: (+34) 965 903 464
mua@ua.es

Contacte