#diumengesalMUA

CURS 2020/2021
En aquest curs, marcat per la situació sanitària, fem un volt a la programació de Diumenges al MUA amb la intenció de continuar oferint un conjunt divers d'activitats per a tota la família.

El programa Diumenges al MUA pretén acostar el Museu i l'art a tots els públics, amb una variada programació d'activitats. Des de 2016 convidem a la ciutadania a passar un matí de diumenge diferent, plena d'art, cultura i creativitat. Anima't a descobrir i a gaudir de la fotografia, l'arquitectura, la escultura, la pintura, la literatura, l'art contemporani, l'arqueologia...
A partir del Diumenge 4 d'octubre / VIRTUAL

Filant el MUA

Aules de Cultura UA

Espectacle de teatre, música i dansa
Per a tots els públics


La programació de Diumenges al MUA 2020-2021 s'inaugura amb un vídeo en el qual les Aules de teatre, dansa i música de la Universitat d'Alacant ens acompanyen en un recorregut per les instal·lacions del Museu. De la seva mà coneixerem el MUA, un espai viu i obert a una gran diversitat de manifestacions artístiques i culturals. Al mateix temps podrem gaudir de petits avanços de les peces escèniques que s'estrenaran durant aquest curs acadèmic.

A partir del Diumenge 18 d'octubre / VIRTUAL

Fonotopo, el espacio sonoro

Carlos Izquierdo

Taller d’interpretació gràfica i plàstica de la música
Per a tots els públic a partir de 6 anys.
No calen coneixements musicals previs.


Taller sonor i gràfic per a experimentar sobre l'espai sonor d'una forma pràctica, plàstica i creativa. Veurem el món des de les nostres orelles i dibuixarem el seu so per a visibilitzar-lo.

En obert fins al 18 de gener de 2021

A partir del Diumenge 8 de novembre / PRESENCIAL

Taller de fotografía estenopeica - II part

Sol Spinelli

Taller fotografia i revelatge artesanal
Participants: 10 xiquets i xiquetes a partir de 8 anys amb les seves acompanyants


Aquest taller està dividit en dues parts. La primera part (Taller fotografia estenopeica I part) es realitza a casa i consisteix a fabricar una càmera estenopeica. És imprescindible haver fet la primera part del taller per a inscriure's en Taller de fotografia estenopeica II part.
En el taller veurem els conceptes bàsics de la fotografia estenopeica, el recorregut de la llum i el funcionament de la càmera. Realitzarem fotografies en el MUA amb la càmera fabricada a casa i seguirem amb el procés de revelat de la imatge en la cambra obscura. Cada participant es podrà emportar a casa la fotografia que hagi realitzat.
Veuen a prendre les teves pròpies fotos!

ACTIVIDA AJORNADA, NOVA DATA SENSE DETERMINAR

A partir del Diumenge 22 de novembre / VIRTUAL

Sery Punki

DaGuten, escola gràfica de barri

Minitaller de serigrafia i altres coses d'estampar.
A partir de 7 anys


En què consisteix? En aquest taller acostarem la tècnica de la serigrafia d'una manera senzilla, creativa i divertida. Crearem els nostres propis dissenys i realitzarem l'estampació de manera completament artesanal.

A partir del Diumenge 29 de novembre / VIRTUAL

ANTOTIPIAS

Sol Spinelli

Taller d’impressió de fotografies al sol amb clorofil·la i pigments naturals
A partir de 8 anys

Imprimirem les nostres imatges al sol amb el suc fotosensible que obtindrem de les plantes, flors o vegetals. Un procés ecològic i artesanal, molt diferent al que estem habituats a veure.

A partir del Diumenge 13 de desembre / VIRTUAL

¿Quién soy? La identidad en el mundo real

Natalia Molinos

Taller de reflexió i expressió gràfica de la identitat
Per a tots els públics.


A partir de l'exposició “Corpografíes. El Cos en la Col·lecció del MUA” treballarem el nostre autoretrat.
Partirem des de la doble dimensió del cos, l'exterior i la interior. Elaborarem noves imatges personals, a través de mapes que ens ajuden a entendre'ns, alhora que experimentarem amb la tècnica artística del collage.

En obert fins al 13 de març de 2021

© 2020 MUA. Museu de la Universitat d'Alacant · Tots els drets reservats. · Info Legal · Contacte · +34 965 90 93 87
Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües · www.veu.ua.es