MUA · 25N. Dia Mundial contra la Violència de Gènere
El MUA participa en la celebració del
Dia Internacional contra la Violència de Gènere 2020 fent balanç i visibilitzant, a través de les seues xarxes socials i web, les accions de producció pròpia desenvolupades els últims anys.
El MUA participa en la celebración del
Día Internacional contra la Violencia de Género 2020 haciendo balance y visibilizando, a través de sus redes sociales y web, las acciones de producción propia desarrolladas en los últimos años.
El projecte expositiu «Del morat al negre: Violència de gènere a través de la premsa gràfica alacantina» recull en tres edicions (2002-2007, 2007-2012 i 2012-2016), i a través del treball d’una trentena de fotoreporters, l’impacte d’aquest drama a la província d’Alacant.
El proyecto expositivo “Del morado al negro: Violencia de género a través de la prensa gráfica alicantina”, recoge en 3 ediciones (2002-2007, 2007-2012 y 2012-2016), y a través del trabajo de una treintena de fotorreporteros, el impacto de este drama en la provincia de Alicante.
La unitat didàctica virtual «Retallant estereotips. Siluetes per la igualtat i contra la violència de gènere», fruit de la col·laboració entre la Unitat d’Igualtat de la UA i el MUA, s’ha convertit en un recurs educatiu de gran interès per a centres escolars i instituts de tota la província.
Unitat didàctica
La unidad didáctica virtual “Recortando estereotipos. Siluetas por la igualdad y contra la violencia de género”, fruto de la colaboración entre la Unidad de Igualdad de la UA y el MUA, se ha convertido en un recurso educativo de gran interés para centros escolares e institutos de toda la provincia.
Unidad didáctica
Les tretze edicions de la Convocatòria d’Arts Visuals mulier, mulieris, referent universitari de la investigació artística sobre diverses qüestions de gènere, ha mostrat més d’una vintena de peces que tracten les diverses formes de violència que s’exerceixen contra les dones. Entre les obres conservades en la Col·lecció del MUA, una de les més impactants és el vídeo de la cineasta madrilenya Laila Hotait Basita (2009). El vídeo original és en anglès amb subtítols en àrab; el reproductor de youtube et permet activar la traducció automàtica a l'idioma que desitgis.
Las 13 ediciones de la Convocatoria de Artes Visuales mulier, mulieris, referente universitario de la investigación artística en torno a diversas cuestiones de género, ha mostrado más de una veintena de piezas que abordan las diversas formas de violencia que se ejercen contra las mujeres. Entre las obras conservadas en la Colección del MUA, una de las más impactantes es el vídeo de la cineasta madrileña Laila Hotait “Basita” (2009). El vídeo original es en inglés con subtítulos en árabe; el reproductor de youtube te permite activar la traducción automática al idioma que desees.

© 2020 MUA. Museu de la Universitat d'Alacant · Tots els drets reservats. · Info Legal · Contacte · +34 965 90 93 87
Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües · www.veu.ua.es