Taller, Winter Garden

Curs: 2012/2013


Introducció

Entre l’octubre de 2012 i el gener de 2013 la sala 365 del MUA acull la mostra “Winter Garden: L’Exploració de la Imaginació Micropop en l’Art Contemporani Japonès”. L’exposició està formada per 35 obres de 14 joves artistes japonesos. S’hi pot trobar pintura, escultura, vídeo i instal•lacions en els quals la tradició oriental i les tendències occidentals es fusionen en un clar reflex del món globalitzat en què vivim.
Cada artista té el seu llenguatge propi, però tota l’exposició està recorreguda per la idea del jardí d’hivern, entesa com a metàfora d’una naturalesa dormida, ensopida, trista, decaiguda, però al mateix temps en procés de canvi, de renovació, de catarsi. És una mostra en la qual el desassossec ho impregna tot, però al mateix temps està esguitada per centelleigs que ens fan albergar esperances en una primavera que, amb esforç, renaixerà.

Metodologia

Després de la visita a l’exposició, en la qual es donaran algunes nocions sobre el paisatge, serà el moment de fer una activitat plàstica, en la qual mitjançant treball col·laboratiu i materials diversos (plastilina, cartolines, escuradents, objectes de reciclatge i papers de diferents colors i textures), tot el grup confeccionarà un jardí japonès.

Durada: 60 minuts
Horari: de dilluns a divendres entre les 9:30 i les 14:00
Destinataris: alumnes d’Educació Infantil i primer cicle de Primària
Nombre màxim d’alumnes: 55


Tornar

INFORMACIÓ

Concertar visites/activitats:
965 90 9517 / 965 90 9387
didactica.mua@ua.es

Sky-flying fish, 2006
Makiko Kudo