// 10.12.2020 - 21.02.2021 / Sala CUB

Antoni Miró. De Museu

Antoni Miró


El Museu de la Universitat d’Alacant presenta a la sala El Cub, Antoni Miró. De Museu, una exposició que arreplega més de 200 obres fetes per l’artista alcoià des del 2012 fins a l’actualitat.

L’obra d’Antoni Miró (Alcoi, 1944) se situa dins del realisme i la denúncia social. A finals dels anys seixanta el seu interès per aquest tema el condueix a un neofigurativisme amb un missatge de crítica i denúncia que en els setanta s’identifica amb el moviment artístic anomenat «crònica de la realitat», inserit dins dels corrents internacionals del pop-art i del realisme.

En aquesta exposició, Antoni Miró presenta cinc sèries. «Nus i Nues» és la més àmplia i en la qual l’artista està treballant des del 2017, està formada per més de 140 obres la majoria de les quals es podran veure al MUA. La mostra es completa amb les sèries «Suite Havana», «Costeres i Ponts» i «Mani-festa» de les quals hi haurà una selecció de l’obra més representativa, per a finalitzar amb «Personatges» un mural format per 24 retrats en el qual Antoni Miró ret homenatge a persones que han deixat petjada per la seua integritat política i compromís amb la cultura.

Descarregar fullet exposició

Tornar