// 30.03.2017 - 03.05.2017 / Sala POLIVALENT

RETROALIMENTA’T DE LA CULTURA


La convocatòria d’artistes per a l’esdeveniment cultural Alimenta’t de la Cultura celebra la seua 3a edició sota el nom Retroalimenta’t de la Cultura. En aquesta ocasió la convocatòria ha tingut la forma de concurs d’obres. Entre les obres exposades podem trobar treballs que pertanyen a joves artistes de la Comunitat Valenciana, específicament de la província d’Alacant. La temàtica està estretament vinculada a la que caracteritza l’esdeveniment enguany, que no és una altra que “l’estètica retro”; no obstant això, les obres descobreixen una àmplia varietat de tècniques empleades per a la seua consecució, com ara la fotografia, la pintura, el disseny gràfic o la ceràmica.

Els autors, mitjançant les seues obres, tracten de materialitzar la idea de l’estètica retro que apel·la a la nostàlgia i fa que girem la mirada arrere enyorant situacions o moments passats que no tornaran o que no tornaran a succeir com se’ns presenten en els nostres records.

Per a molts és la seua primera exposició, però tots ells comparteixen el nexe de l’expressió artística, és a dir, mostrar l’essència l’estètica retro en una obra on convergeixen la creativitat, la personalitat i la forma de mirar el món des d’una visió que aporta autenticitat i originalitat a l’obra.

Tornar