// 30.01.2012 - 21.07.2012 / Sala 365

LA COL·LECCIÓ DEL MUSEU DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT


L’exposició “La Col•lecció”, és la mostra més completa de les que s’han fet dels fons del MUA. Resultava una tasca impossible exposar el més d’un miler d’obres que componen la col•lecció, i és per aquesta raó que s’ha optat per fer una selecció dels treballs més representatius, amb la premissa que els 136 artistes que la formen hi siguen presents.

En total s’exposen 192 obres, atenent a les tècniques artístiques utilitzades: pintura, fotografia, obra gràfica, obra sobre paper, escultura, mitjans digitals i vídeo. Amb aquestes eines els autors aborden temes de caràcter social, reflexions més intimistes o investigacions plàstiques. Creacions que van des de l’abstracció geomètrica a la figuració més realista.

Seria massa extens enumerar cadascun dels artistes que componen l’exposició. Servisca aquesta mostra com a agraïment a aquelles persones que van creure en el projecte del Museu des dels seus orígens i a tots els que al llarg de dotze anys de marxa han contribuït a augmentar els fons de la col•lecció i, per extensió, del patrimoni universitari.

Tornar