LUDOTECA MUA

Vine a la ludoteca del MUA!

Juguem amb la UA!


Com a iniciativa dels Vicerectorats de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües i del Vicerectorat de Campus i Tecnologia, i dins de les accions previstes al Pla d'igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes (2018 – 2020), la UA comptarà amb un programa de LUDOTECA, un espai dedicat al joc, la finalitat del qual és promoure la qualitat de la vida infantil a través d'activitats lúdic-educatives que fomenten els hàbits de vida saludable, afavorisquen la participació infantil, la inclusió social i sensibilitzen sobre els drets sobre la infantesa, la igualtat i la sostenibilitat.

Condicions

  • La LUDOTECA és un servei sense cost destinat a promoure la conciliació de la vida personal, familiar i laboral dels treballadors i de les treballadores de la Universitat d'Alacant així com de la parella que mantinga una relació afectiva de convivència estable i permanent amb algun membre del col·lectiu de PDI o PAS, el personal de les empreses propietat de la universitat (FGUA, CSI), i també de l'alumnat de la UA i amb filles i fill entre 6 i 12 anys. Si el vostre xiquet o xiqueta no compleix aquesta edat durant el curs actual, empleneu el formulari i estudiarem la vostra situació.
  • La LUDOTECA està situada en la Sala el CUB del MUA, en un espai acotat que té vigilància de seguretat del MUA en els accessos exteriors i que disposarà de monitors per a les activitats dels assistents, que estaran coberts per una assegurança. La coordinació de l'activitat està a càrrec dels tres vicerectorats implicats.
  • El servei de la LUDOTECA s’ofereix de dilluns a divendres entre les 15.30 i les 19.30 h dels dies lectius del curs 2019-2020.
  • El màxim d'inscripcions per dia és de 15 xiquets i xiquetes. Les inscripcions es tractaran per rigorós orde d'entrada.
  • Els pares i les mares interessats a portar els seus fills hauran d'emplenar el formulari d'inscripció i podran fer la reserva de tots els dies de la setmana des del divendres anterior, i en qualsevol cas, sempre a abans de les 12.00 h el dia que vulguen fer ús del servei.
  • Dins del formulari d'inscripció hi haurà un document d'acceptació que recollirà els drets de protecció del menor com també de la persona encarregada de portar-li i de recollir-lo. No es permetrà la recollida del menor a càrrec d'una altra persona que no siga el tutor o la persona indicada en la sol·licitud. En qualsevol cas aquesta persona haurà d'aportar la identificació corresponent.
  • El personal del servei de Ludoteca UA no està autoritzat per administrar medicaments o tractaments mèdics.

Contacte

Per a consultes sobre les condicions o les sol·licituds de reservar contactar amb ludoteca.mua@ua.es o l'extensió 8799.
Per contactar amb els menors o monitors durant la realització de l'activitat contactar amb 610 48 89 79 o extensió 9466.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ