LUDOTECA MUA

Vine a la ludoteca del MUA!

Juguem amb la UA!

Durant l'actual situació tots els serveis presencials en la UA queden suspesos indefinidament.
Però des de la Ludoteca volem contribuir al repte de passar els dies a casa de la millor manera possible. Pensem que aquesta guia pot ser un bon recurs per a treballar amb els vostres xiquets. L'anirem actualitzant cada divendres, et recomanem que la consultes online a través d'aquest enllaç: #UALudotecaOnline.Com a iniciativa dels Vicerectorats de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües i del Vicerectorat de Campus i Tecnologia, i dins de les accions previstes al Pla d'igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes (2018 – 2020), la UA comptarà amb un programa de LUDOTECA, un espai dedicat al joc, la finalitat del qual és promoure la qualitat de la vida infantil a través d'activitats lúdic-educatives que fomenten els hàbits de vida saludable, afavorisquen la participació infantil, la inclusió social i sensibilitzen sobre els drets sobre la infantesa, la igualtat i la sostenibilitat.

Condicions

  • La LUDOTECA és un servei sense cost destinat a promoure la conciliació de la vida personal, familiar i laboral dels treballadors i de les treballadores de la Universitat d'Alacant així com de la parella que mantinga una relació afectiva de convivència estable i permanent amb algun membre del col·lectiu de PDI o PAS, el personal de les empreses propietat de la universitat (FGUA, CSI), i també de l'alumnat de la UA i amb filles i fill entre 6 i 12 anys. Si el vostre xiquet o xiqueta no compleix aquesta edat durant el curs actual, empleneu el formulari i estudiarem la vostra situació.
  • La LUDOTECA està situada en la Sala el CUB del MUA, en un espai acotat que té vigilància de seguretat del MUA en els accessos exteriors i que disposarà de monitors per a les activitats dels assistents, que estaran coberts per una assegurança. La coordinació de l'activitat està a càrrec dels tres vicerectorats implicats.
  • El servei de la LUDOTECA s’ofereix de dilluns a divendres entre les 15.30 i les 19.30 h dels dies lectius del curs 2019-2020.
  • El màxim d'inscripcions per dia és de 15 xiquets i xiquetes. Les inscripcions es tractaran per rigorós orde d'entrada.
  • Els pares i les mares interessats a portar els seus fills hauran d'emplenar el formulari d'inscripció i podran fer la reserva de tots els dies de la setmana des del divendres anterior, i en qualsevol cas, sempre a abans de les 12.00 h el dia que vulguen fer ús del servei.
  • Dins del formulari d'inscripció hi haurà un document d'acceptació que recollirà els drets de protecció del menor com també de la persona encarregada de portar-li i de recollir-lo. No es permetrà la recollida del menor a càrrec d'una altra persona que no siga el tutor o la persona indicada en la sol·licitud. En qualsevol cas aquesta persona haurà d'aportar la identificació corresponent.
  • El personal del servei de Ludoteca UA no està autoritzat per administrar medicaments o tractaments mèdics.

Contacte

Per a consultes sobre les condicions o les sol·licituds de reservar contactar amb ludoteca.mua@ua.es o l'extensió 8799.
Per contactar amb els menors o monitors durant la realització de l'activitat contactar amb 610 48 89 79 o extensió 9466.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ