LUDOTECA MUA

Vine a la ludoteca del MUA!

Juguem amb la UA!

La Ludoteca repren la activitat presencial a partir del dia 7 de setembre de 2020. Aquest curs presenta com a novetats l'ampliació d'horaris i rangs d'edat, la introducció d'un protocol de seguretat sanitària davant la situació de la COVID-19 i la possibilitat de reservar la plaça durant el trimestre complet.
La Ludoteca continua oferint recursos online per a xicotets a través del portal #UALudotecaOnline.Com a iniciativa del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües i del Vicerectorat de Campus i Tecnologia, i dins de les accions previstes en el Pla d'igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes (2018 - 2020), la UA comptarà amb un servei de LUDOTECA, un espai dedicat al joc, la finalitat del qual és promoure la qualitat de la vida infantil a través d'activitats lúdic-educatives que fomenten els hàbits de vida saludable, afavorisquen la participació infantil, la inclusió social i sensibilitzen sobre els drets sobre la infància, la igualtat i la sostenibilitat, seguint una metodologia activa, dinàmica, participativa i lúdica.

Condicions

 • La LUDOTECA és un servei sense cost destinat a promoure la conciliació de la vida personal, familiar i laboral dels treballadors i de les treballadores de la Universitat d'Alacant així com de la parella que mantinga una relació afectiva de convivència estable i permanent amb algun membre del col·lectiu de PDI o PAS, el personal de les empreses propietat de la universitat (FGUA, CSI), i també de l'alumnat de la UA, amb filles i fills entre 5 i 14 anys. Si el vostre fill/a no compleix amb l'edat en el curs actual, emplenar el formulari i estudiarem el vostre cas.
 • La LUDOTECA està situada a la Sala el CUB del MUA, en un espai delimitat que té vigilància de seguretat del MUA en els accessos exteriors i que disposarà de monitors per a les activitats dels participants, que estaran coberts per una assegurança a càrrec de la UA. La coordinació de l'activitat està a càrrec dels tres vicerectorats implicats, designant per a això un Coordinador Tècnic pertanyent al Vicerectorat de Cultura.
 • El servei de la LUDOTECA ofereix de dilluns a divendres entre les 15.30 i les 20.00 hores dels dies laborables del curs 2020/2021 per a la Universitat d'Alacant.
 • El màxim nombre d'inscripcions per dia és de 12 xiquets i xiquetes. Les inscripcions es tractaran per rigorós ordre d'inscripció.
 • Els pares i les mares interessats a portar als seus fills hauran d'emplenar el formulari d'inscripció en una de les següents modalitats:
  • Reserva per a la setmana o dia en curs: des del divendres anterior, i en qualsevol cas, abans de les 12.00 h del dia que vulguen fer ús del servei.
  • Reserva permanent durant el trimestre: Per a aquells usuaris que desitgen fer un ús recurrent del servei els mateixos dies de la setmana.
 • Dins del formulari d'inscripció hi haurà un document d'acceptació que recollirà els drets de protecció del menor com de la persona encarregada de portar-li i de recollir-lo. No es permetrà la recollida del menor a càrrec d'una altra persona que no siga el tutor o la persona indicada en la sol·licitud. En qualsevol cas aquesta persona haurà d'aportar la identificació corresponent.
 • El personal del servei de Ludoteca UA no està autoritzat per a administrar medicaments o tractaments mèdics.

Contacte

Per a consultes sobre les condicions o les sol·licituds de reserva contactar amb ludoteca.mua@ua.es o l'extensió 8799.
Per a contactar amb els menors o monitors durant la realització de l'activitat contactar amb 610 48 89 79 o extensió 9466.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ